15% по-ниски лихви през есента от MiniZaem.bg

...Време е за презареждане на силите, емоциите и портфейла ни с настъпващата есен...

15% по-ниски лихви през есента от MiniZaem.bg | StandartNews.com

...Време е за презареждане на силите, емоциите и портфейла ни с настъпващата есен...

Кой казва, че есента е един от най-тежките във финансово отношение сезони ? Да, възможно е да изпаднем в трудо положение, изправени пред прага на семейни грижи, ученици, разходи по ремонт на жилище или подготовка на колата за зимния сезон или други.... Но възможни решения винаги има.

И като споменахме трудния период, въпросът става риторичен и е ясно, че парите никога не стигат. Немалка част от българските семейства изпитват затруднения да се справят с всички финансови разходи, които им предстоят точно през този сезон. Точно поради тази причина Мини Заем дава възможност за финансова подкрепа при нужда на всички свои кредитоискатели като стартира промоционалната кампания от – 15% по ниски лихви в периода 23.09.2019г до 22.10.2019г. Всеки клиент, който кандидатства за заем от сайта на MiniZaem.bg може да се възползва от 15% намаление на разходите по кредитите. Целта е да се даде възможност и на новите, и на редовните потребители да могат не само да получат необходимите финансови средства, но и да спестят от разходите при погасяването им.

Именно такава е и идеята на Мини Заем, провеждайки подобни промоционални кампании от близо 10 години. Мотото е: „Клиентите заслужават както добро обслужване и коректно отношение, така и кредитни продукти, които да не ги натоварват допълнително! Големите оскъпявания водят до влошаване на кредитната история и затрудняват коректното им обслужване “

Ако и Вие, точно в този момент се нуждаете от малко пари, за да се справите с настоящите грижи, сега е моментът да кандидатствате за кредити онлайн от MiniZaem.bg – до заплата или на вноски. Не му мислете много.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай