Защо Ревизоро се развежда

Приема за верен прякора си Язовиро

Защо Ревизоро се развежда | StandartNews.com
  • Прехвърля имоти на децата, за да няма нищо, ако го арестуват
  • Приема за верен прякора си Язовиро

Говорех сериозно, когато казах, че ще се разведа с жена ми и ще прехвърля всичко на децата, за да може, ако ме арестуват, да няма какво да ми вземат. Това заяви екоминистърът Емил Димитров – Резивозо, в интервю за бТВ. Повод бе фактът, че предшественикът му Нено Димов е в ареста с обвинение за причиняване на водната криза в Перник. Ревизоро каза, че след точно 1 месец в кабинета се усеща като народен представител, изпратен в командировка в Министерски съвет.

ВИЖ ОЩЕ: Ревизоро раздава шамари за вода и боклук

Чакам жена ми да си дойде, за да решим този проблем. Тя е от 20 години в Англия, разделени сме, обясни министърът. И с усмивка допълни: „99% от това, което казвам е истина, 1 процент хората просто не са ме разбрали правилно”.

Не искам други да страдат заради мен. Нещо от дядото останало, да го вземат на децата, продължи Ревизоро. И съобщи, че не се чувства нито богат, нито беден човек. Депутатската заплата му стигала. Имам една къща, в която майка живее, искам да я направя хубава, за да са остане за децата и аз самият като се пенсионирам да живея там, разказа министърът. Апартаментът си в София вече го дал изцяло на жена си, където в момента живее едно от децата му. Той е в апартамента на родителите си. От 1984 не съм придобивал нещо, миналата година си купих кола, обобщи Ревизово, който приема за верен новия си прякор Язовиро. На практика е истина, трябва да спирам язовирите да не пускат вода безогледно, за да стигне за цяла година, каза екоминистърът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай