Воля сезира прокурори за рекет над държавен служител

Георги Семерджиев, който в свое писмо до МОСВ още през юни 2017 г. описва как за да запази поста си на директор на Басейнова дирекция „Източнобеломорски район“ – Пловдив, е бил рекетиран от народен представител от ВМРО...

Воля сезира прокурори за рекет над държавен служител | StandartNews.com

Политическа партия ВОЛЯ сезира прокуратурата по сигнал на инж. Георги Семерджиев, който в свое писмо до Министерството на околната среда и водите (МОСВ) още през юни 2017 г. описва как за да запази поста си на директор на Басейнова дирекция „Източнобеломорски район“ – Пловдив, е бил рекетиран от народен представител от ВМРО. ВОЛЯ настоява прокуратурата да изпълни задълженията си и да направи проверка по случая, съобщават от пресцентъра на партията.

В писмото си до главния прокурор Сотир Цацаров партия ВОЛЯ пита и дали прокуратурата се е самосезирала и ако да, какви са резултатите от проверката във връзка с изказванията на бившия зам.-председател на ВМРО Костадин Костадинов, който публично обвини вицепремиера Каракачанов през октомври 2018 г., че е „архитект на престъпна схема“, свързана с даването на българско гражданство. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай