Волен с нови атаки към Каракачанов

Нено Димов не издържа теста за министър и е минал към олигархични кръгове

Волен с нови атаки  към Каракачанов | StandartNews.com

След като преди Коледа Волен Сидеров заяви, че силовият министър Красимир Каракачанов е за сваляне заради множество сигнали за нередности, днес лидерът на Атака поднови нападките около скандалите с ексминистъра на околната слеида и водите Нено Димов- квота на ВМРО.

„Премиерът Бойко Борисов се опасява, че ако отстрани Каракачанов от министерския пост, ще падне цялото правителство. Същия страх имаше и спрямо Валери Симеонов, когато го посъветвах да го смени след серия от скандали, за да се свърши нещо добро. След оставката на Симеонов правителството остана стабилно. Смятам, че ако Каракачанов бъде отстранен заради корупционни основания, правителството пак няма да падне“, заяви по АЛФА ТВ Сидеров. Според него Димов не е издържал теста за министър и въпреки че е човек на Иван Костов, е могъл да се покае и да направи добри неща за народа, за съжаление обаче той е избрал друг път - този на олигархичните кръгове и собствени интереси.

Каракачанов носи отговорност за Димов, но не е бил разпитван, каза Сидеров  и припомни случая с друго назначение на лидера на ВМРО – „Бате Харо“, и схемата с продажбата на български паспорти.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай