Вебер: България дава добър пример

Целта на европейските избори е да покажем, че постигаме конкретни резултати, каза водещият кандидат на ЕНП

Вебер: България дава добър пример | StandartNews.com

Целта на европейските избори е да покажем, че ние постигаме конкретните резултати и да представим предложенията си за предстоящите години. И, вие, в България, ни давате добър пример. Това каза водещият кандидат на ЕНП Манфред Вебер във видеообръщение към Националната предизборна среща на ГЕРБ в НДК.

 „2019 е ключова година на избори - и за Европа, и за България. У вас ще се проведат европейски и местни избори. Това е страхотна възможност да покажем, че ние от ЕНП винаги сме близо до хората. Самият аз произхождам от малко селце в Бавария, което наричам свой дом. Но аз съм, освен това, германец и европеец“, каза Вебер. И допълни: „И работя в Европа, за да защитавам дома си, да защитавам домовете на всички европейци. За да постигнем това, трябва да върнем Европа обратно на хората. Трябва да дадем на хората реален глас за бъдещето на този континент”.

 „По-силни граници и по-силна икономика, благодарение на ГЕРБ и на Бойко Борисов. Точно това ЕНП предлага на Европа. Очаквам с нетърпение да се запозная с бъдещата ви програма и да се срещна с вас, при посещението ми е България като част от европейската ми обиколка“, заяви Манфред Вебер

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай