Цонев: Нашите избиратели много обичат Делян

Решението Делян Пеевски да остане депутат в нашия парламент е било общо на всички

Цонев: Нашите избиратели много обичат Делян | StandartNews.com

„Когато ние казваме, че нашите избиратели много обичат Делян (Пеевски – бел.ред.) и гласуват за него, ние не спекулираме с това, макар че четем в пресата иронични коментари”. Това заяви пред Нова телевизия заместник-председателят на парламентарната група на ДПС Йордан Цонев.

„В Сърница, където беше едно от мероприятията, на които Пеевски се появи лично, общината гласувала най-много за ДПС в цяла България. Гласовете за ДПС са 91% от всички там”, посочи още Цонев.

По думите му ДПС не разочарова тези хора. „Това е практика в цяла Европа. Най-успешният политик в Италия - Берлускони - се е кандидатирал 7-8 пъти и едва сега влиза в Европарламента”, допълни депутатът.

Според Цонев решението Делян Пеевски да остане депутат в нашия парламент е било общо на всички. „Според нас ситуацията в страната и изборният резултат предполагат Пеевски да остане в страната”, каза още той.

„Пеевски рядко се появява медийно, но иначе ходи при избирателите и върши работа”, коментира Йордан Цонев.

Относно това кой има повече влияние в ДПС – Делян Пеевски или Ахмед Доган, Цонев отговори: „Естествено, че Ахмед Доган. Той е икона в ДПС. Поздрави ни за резултата”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай