СКАНДАЛ! Посрещат Радев като холивудска звезда

Червен килим и сватбарска софра за президента спретна разжалвания от ЦИК кмет

СКАНДАЛ! Посрещат Радев като холивудска звезда | StandartNews.com

ФОТО: ПИК

  • Червен килим и сватбарска софра за президента спретна разжалвания от ЦИК кмет

Като холивудска звезда бе посрещнат Румен Радев в Благоевград. Разжалваният от ЦИК кмет Румен Томов опъна червен килим, за да влезе президентът в представителната зала на общината, разкри агенция ПИК.

Томов, чийто мандат бе прекратен от ЦИК, защото не е излязъл от фирмите си, наел сватбена агенция, за да преобрази изцяло зала „22 септември” и да я нагласи като за холивудски прием. Фирмата е от София и благоевградчани са шокирани, че с лека ръка са пръснати хиляди левове от данъците им само за украса, съобщи още ПИК и публикува снимки.

В залата за приема в чест на Радев са поставени маси, тип щъркел, обвити в пищни воали в имперската комбания – златно и бордо, поръчан бил и специален кетъринг.

"Румен Радев е специален гост на събитието, а зала "22 септември" бе преобразена за официалното посрещане на президента на България", става ясно от официално съобщение на въпросната сватбена агенция. От снимката се вижда, че солидна сума е похарчена и за украси от живи цветя.

В същото време площадът пред общината е призрачно пуст, защото скандално бе затворен за хората. Протестиращи срещу Радев, възмутени от вдигнатия му юмрук, който извади мутрите на площадите в София, се бяха заканили да го чакат с яйца. Градската управа обаче се постара да осигури пълен комфорт на госта си от жълтите павета.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай