Орхан Исмаилов и Кольо Парамов в листата на ВОЛЯ

ПП "Воля - българските родолюбци" представи кандидатите за депутати за изборите за Европейски парламент

Орхан Исмаилов и Кольо Парамов в листата на ВОЛЯ | StandartNews.com

ПП "Воля - българските родолюбци" представи кандидатите за депутати за изборите за Европейски парламент. В централата на партията на "Раковска"134 водачът на листата и лидер на партията Веселин Марешки представи останалите участници в листата като един "сплотен отбор" от достойни хора с висок морал и родолюбие. Това е първото събитие на партията в централата - емблематично място за демокрацията. Марешки изтъкна, че сега тя е и "дом за българските родолюбци".

Кои партии обедини за евроизборите Марешки

Председателят на "Воля" представи и своите коалиционни партньори за предстоящите избори на 26 май. В листата на ПП "Воля - български родолюбци" влизат представители на Народна партия "Свобода и достойнство", Български земеделски съюз "Александър Стамболийски", "Българска социалдемократическа партия", Християндемократическа партия, ПП "Обединена социалдемокрация".

Кои влизат в листата

От квотата на Народна партия "Свобода и достойнство" кандидати са Орхан Исмаилов и Тихомир Пейчев. В листата влиза и Кольо Парамов като представител на ПП "Обединена социалдемокрация". От Български земеделски съюз представител в листата е Георги Соколов. Сред участниците в листата е и Емил Емилов, когото Марешки представи като потомък на най-стария хайдутин Кочо Георгиев Лютов (Кочо Лютата). С аплодисменти в залата бе посрещнато и името на кандидата Ирина Абаджиева-Репуц, като майка на пет деца и кандидат от квотата на Християндемократическата партия.

Листата се състои от 16 души - едно от местата остава свободно. Марешки уточни, че то ще бъде обявено на по-късен етап. Листата все още не е подредена. Веселин Марешки изрази надежда "Воля" да има поне двама представители в Европейския парламент.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай