Общинарка очаква бой и по Бойко в Перник

Общинарка очаква бой и по Бойко в Перник | StandartNews.com

Перник. Общинарка от БСП в Перник взриви Фейсбук с пророчество за нападение над премиер и министър в Перник. "Следващите, които охраната няма да може да спаси и които се опитват да се подиграват с перничани, ще бъдат Цветан Цветанов и Бойко Борисов!", написа Галина Асенова в профила си в социалната мрежа.

Всъщност думите й са част от анализа й за обстановката в потъналия в руини след земетресението град и агресивността у хората, предизвикана от тяхната безпомощност. Думите й са част от коментара й за мелето на стадион "Миньор" в събота, при което бе нападнат и набързо отупан шефът на "Локо"-София Георги Марков. Той бе спасен от личните гардове на бившия президент на "жълто-черните" и оттам Асенова направила асоциацията с премиер и вицепремиер.

"Не съм подстрекавала към насилие, нито пък съм заплашвала някого", обясни пред "Стандарт" Асенова. В неделя тя изгледала всички клипчета с мелето след мача, както и видео с баба Павлина на едно от събранията на пострадалите от трусовете. В него старицата призова перничани да грабнат тоягите и да тръгнат към София, след като управляващите отказват да им помогнат и ги делят на "червени и сини парцали".

"Затова направих връзката между двете неща и написах допълнението към коментара си", твърди Асенова. "Това е извод на всичко, което виждам около себе си - обезверени хора, готови на агресия", допълни тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай