Младежкото ДПС получи ново признание

Сюлейман Сюлейман от Младежко ДПС бе избран за вицепрезидент на Международната федерация на либералната младеж

Младежкото ДПС получи ново признание | StandartNews.com

Сюлейман Сюлейман, член на ръководството на Младежко ДПС, бе избран за вицепрезидент на Международната федерация на либералната младеж по време на 45-ата Генерална асамблея на организацията в София.

Сюлейман Сюлейман бе избран с най-висок резултат, като в надпреварата участваха още кандидати от Холандия, Турция, Швеция и Финландия.

45-ата Генерална асамблея на IFLRY се провежда в София между 22 и 24 март, като неин домакин е Младежкото Движение за права и свободи. Младите либерали имат задачата да изберат вицепрезиденти на организацията, както и да приемат нови членове и ключови резолюции по актуални теми. В събитието участват над 100 души, представители повече от 40 младежки организации от цял свят.

"Постигнатият резултат е поредното международно признание за Младежко ДПС. Вярвам в потенциала на Сюлейман и в потенциала на всеки един млад човек в нашата организация. Нашите високи постижения правят отговорността ни още по-голяма, а целите - още по-високи. Инвестицията в младите хора е инвестиция в бъдещето", каза председателят на Младежко ДПС и евродепутат Илхан Кючюк.

Сюлейман Сюлейман благодари на делегатите за оказаната подкрепа и доверие. От своя страна, председателят на IFLRY Ахмад Ал Рахвани коментира: "Благодарим на Младежко ДПС за чудесната организация. Обменихме множество идеи и дискутирахме различни младежки политики. Щастливи сме, че имаме избран вицепрезидент от България и се надявам да продължим ползотворното си сътрудничество."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай