Марешки: Радев и негов кабинет ще бъдат катастрофа

"Мен ме е срам от този човек", заяви Марешки по отношение на Румен Радев

Марешки: Радев и негов кабинет ще бъдат катастрофа | StandartNews.com

"На никого не му трябват предсрочни изброи, и правителство БСП и Румен Радев да доведе до нова катастрофа", заяви пред Нова телевизия лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на НС Веселин Марешки, а повод са рокадите в кабинета и протестите в страната.

От думите му стана ясно, че Мая Манолова, за която лъсна, че е била спонсорирана от хазартния бос с 18 обвинения Васил Божков и Прокопиевия бивш правосъден министър Христо Иванов са били изхвърлени от властта, а сега се опитват да овладеят протестите.

Със старите муцуни не може да се спрат грабежите, това може да стане само чрез професионалисти, категоричен е той, като посочи, че никой няма интерес от предсрочни избори, но е готов да си подаде сам оставката, ако и всички други го направят.

"Мен ме е срам от този човек", заяви Марешки по отношение на Румен Радев. Нищо добро не се случи по време на неговия мандат, е мнението на лидера на ВОЛЯ. Не излиза никаква идея от президента, смята той.

Марешки не вижда вариант БСП да се върне на власт. Той е убеден, че правителството ще изкара мандата си, но според него ще има още промени в управлението. Нужни са смели хора, които знаят какви са проблемите, каза още Марешки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай