Кметът на Перник с размазваща оценка за Нинова

Война между БСП и гладоначалника

Кметът на Перник с размазваща оценка за Нинова | StandartNews.com

Войната между БСП и кмета на Перник Станислав Владимиров се разрасна.

Корнелия Нинова не харесва хората от БСП, които са победили ГЕРБ. Започна атака към президента и то от телевизията на БСП, след това тръгна атаката и срещу мен, заяви Владимиров в интервю за бТВ. Повод за тежките му думи бе позицията на Изпълнителното бюро, което се разграничи от него. В рамките на една седмица бюрото излезе с две позиции срещу Владимиров. Първата - за закрит театър, втората – за повишена такса смет. Владимиров изрази огорчението си, че бюрото е излязло с позиция без никой от него да му се обади, за да го попита защо се налагат тези решения. Нинова също не му звъннала. Кого защитава – милионерите, които плащат 20 лв. такса смет или бабата, която едва смогва, а трябва да дава 30 лв., възмути се кметът, обяснявайки защо се е наложила корекция в местния данък. Аз се чувам с много политици – с президента, с премиера, с министри, каза Владимиров и уточни, че само с Нинова не си говори по телефона.

Корнелия Нинова си е самодостатъчна, в нейния свят няма място за много хора, заяви Владимиров. Той обаче категорично допълни, че не е вътрешна опозиция в БСП и няма да напуска партията, „независимо, че това може да се иска на много хора в нея.”.

Нинова се упражнява върху партийни фигури, а не върху олигарси, независимо че твърди как бори паралелната държава, каза още Владимиров. И допълни: „Нинова е една много малка част от историята на БСП, ще мине и замине, не трябва да й се отделя чак такова внимание.”. Според кмета соцлидерката си е направила евтин пиар, снимайки се уж случайно като санитарка в болницата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай