Каракачанов каза защо удрят Борисов

Целта на активното мероприятие със снимките е хората да се отвратят, смята лидерът на ВМРО

Каракачанов каза защо удрят Борисов | StandartNews.com

Целта на снимките от спалнята на премиера е хората да се отвратят. Това е целта на активното мероприятие срещу него. Това заяви вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов пред Нова тв.

Това, което на мен ми е ясно и го виждат всички, е, че наближават изборите и някои политически сили или заинтересовани кръгове, които имат интерес правителството да не изкара мандата си и да го приключи предсрочно с провал, организират компромати, коментира Каракачанов.

„Прокуратурата и разследването, което ще направи главният прокурор, ще установят достоверността на записите и снимките с премиера”, уточни той. „Няма съмнение, че е компромат и няма съмнение каква е целта на мероприятието.

„Снимките може и да са монтаж. Много хора, виждайки ги тези неща, започват да мислят в една посока – посоката, в която се прави внушението. Те няма да си направят труда да потърсят мнението на специалисти. Те просто се отвращават. Ето това е целта на активното мероприятие”, каза Каракачанов. По думите му, до известна степен целта е постигната, защото хората са приели това, което виждат, за чиста монета. Що се отнася до това откъде идва атаката, Каракачанов заяви, че кръговете, които е изброил премиерът, имат пряк интерес от това. „Кой точно го е организирал, ще се установи може би. България е малка държава. Когато правиш подобна акция, нещата не могат да останат дълго време скрити”, заяви Каракачанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай