ГЕРБ вдига за Пазарджик топ пожарникар

Комисар Иван Панайотов бе обявен за Пожарникар на годината

ГЕРБ вдига за Пазарджик топ пожарникар | StandartNews.com

Топ пожарникар е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пазарджик. Общинското събрание на партията в града издигна снощи бившият директор на пазарджишката пожарна комисар Иван Панайотов. Преди дни той се пенсионира след 36 години служба в системата на МВР. Панайотов е роден на 7 август 1959 г. в Панагюрище. Завършил е ВСШ "Георги Димитров"-МВР с профил "Противопожарна охрана". През времето на своята служба е преминал през всички изпълнителски и ръководни нива в структурите на пожарната, отбелязва БНР.

От 2000 г. бе началник на ОУПБЗН-Пазарджик, а в последствие и директор на РДПБЗН-Пазарджик. За професионализма и постиженията в работата си е награждаван многократно от ръководството на МВР и ГДПБЗН. Тази година той беше отличен с приза "Пожарникар на годината", а по повод професионалния празник на Министерството на вътрешните работи и с почетно отличие "За доблест и заслуга" - 1 степен.

С издигането на Иван Панайотов към момента кандидатите за кметския стол на Пазарджик стават четирима. Това са сегашният кмет Тодор Попов, предприемачът Благо Солов и бившият шеф на Националната служба за сигурност Арлин Антонов.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай