ГЕРБ: Няма манипулация на вота в София

В район Искър не спряха нито лъжите, нито манипулациите, нито нападките, нито фалшивите новини

ГЕРБ: Няма манипулация на вота в София | StandartNews.com

ГЕРБ не са манипулирали изборните резултати чрез изборните протоколи. Представителите на Секционните комисии са провели изборния процес в столичния район Искър нормално. Това заявиха на извънреден брифинг в централата на управляващата партия по повод на обвиненията, отправени от Борис Цветков от БСП.

"В район Искър не спряха нито лъжите, нито манипулациите, нито нападките, нито фалшивите новини. Сблъскахме се с нарушаване на изборното законодателство – разполагане на агитационни материали на забранени места. Всяка наша реакция беше атакувана с лични обиди и отново фалшиви новини", заяви Лорита Радева, общински съветник от ГЕРБ в София.

Със своите обвинения Борис Цветков иска да извлече дивиденти и да прикрие фактите, че не е свършил никаква работа, добави тя.

Новоизбраният кмет на район "Искър", който беше обвинен в купуване на гласове, пък съобщи, че е омерзен и унизен от кампанията.

По-рано днес Борис Цветков от БСП, който бе кандидат за кмет на района, но загуби, съобщи, че Цеков е записан от камера на хранителен магазин в района как говори с ромски лидери за купуване на гласове.

Очаквайте подробности!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай