ГЕРБ и ПП "Никола Петков" подписаха споразумение

Обединяваме сили срещу пълзящата диктатура, която искат да ни наложат нашите опоненти, каза Бойко Борисов

ГЕРБ и ПП "Никола Петков" подписаха споразумение | StandartNews.com

ГЕРБ и ПП “Никола Петков” подписаха споразумение за политическо сътрудничество.

"Направихме всички възможно да влезем в диалог с всички формации, които са част от Европейската народна партия и принадлежат към демократичната общност. Искаме да благодарим на ПП "Никола Петков", предстоят подписвания на подобни споразумения с "Гергьовден", със "Съюзът на репресираните от комунизма" и с Българският демократичен форум сме в разговори. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Току що подписахме споразумение с партия ГЕРБ. Ще работим за победа и ще мобилизираме всички наши структури. Знаете, че това е най-балансираната листа с хората, които защитават нашите интереси в Европейския парламент, коментира след подписването и председателят на партия "Никола Петков" Венцислав Върбанов.

Първо да изразя чисто професионалното възхищение от действията на пожарникарите в Париж. Дано се окаже немарливост, защото Нотр дам е катедрала, а сме в навечерието на великденските празници, коментира премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Той поздрави и лидера на земеделците Венцислав Върбанов по повод рождения му ден днес и му пожела да "изкара колкото Конституцията".

"С колегите от "Никола Петков" ни е най-лесно. Познават се с възрастните или по малко младите, така че да обединим всички сили срещу пълзящата диктатура, която искат да ни наложат нашите опоненти. Зле прикриват целите си, техните брутални действия станаха публично известни", каза още Борисов.    

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай