Червените хвалят Бойко за Лондон

Червените хвалят Бойко за Лондон | StandartNews.com


София.  След три години управление червените похвалиха премиера Бойко Борисов след визитата му в Лондон. Оценката на БСП бе, че Генерала е постъпил правилно като по време на срещата си с премиера на Великобритания Дейвид Камерън не се ангажирал да посочи кой стои зад атентата на летище "Сарафово" срещу автобуса с израелски туристи.

В същото време обаче от думите на соцдепутата Янаки Стоилов стана ясно, че червените искат бързи действия от властта за разкриване на атентатора. Социалистите не одобриха и замразяването на цените на основни хранителни продукти. Левите не харесаха и тезата на президента Росен Плевнелиев, който поиска държавата да не се намесва, защото пазарът сам щял да се регулира.

"Това е наивно и нерационално", отсече Стоилов. По темата за допитването за рестарт на АЕЦ "Белене" отново не беше подмината на "Позитано" 20. "Цената на референдума не може да поставя под въпрос неговото провеждане. Дори по изчисленията на управляващите провеждането му ще струва два-три пъти по-малко от средствата, отделяни за СРС-та", отсече Янаки Стоилов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Цецо
Коментирай