Борисов събра актива в Стара Загора /ВИДЕО/

Това е първото голямо събитие на ГЕРБ след изолацията заради коронакризата

Борисов събра актива в Стара Загора /ВИДЕО/ | StandartNews.com

Бойко Борисов събра актива на ГЕРБ в Стара Загора. Това е първото голямо събитие на ГЕРБ след изолацията заради коронакризата. На събранието обаче се оказа, че има толкова много хора, че примиерът обяви, че ще глоби областния управител заради неспазване на мерки срещу вируса. "Но пък имаме маски и дезинфектант, така че надявам се да няма проблеми, защото знам, че много журналисти ще го отразят”, каза Борисов.

">

Компроматната война срещу премиера "действа мобилизиращо", коментира последните скандали със записи и дронове кметът на Стара Загора Живко Тодоров. "Всички виждаме, че с мръсотия и компромати не се прави политика. Всичко трябва да е в интерес на хората, а останалото е част от помията, за съжаление. Иска ми се да има една по-добра среда и да виждаме повече резултати за България", отбеляза той, цитиран от ПИК.

Кметът на Бургас Димитър Николов изтъкна, че винаги преди избори такива компромати са се случвали, но сега се "особено мръсни, подли и язвителни, за да дестабилизират премиера". "Аз съм убеден, че той няма да се поддаде на тези атаки", подчерта Николов и заяви, че Борисов има пълната подкрепа на всички структури на ГЕРБ.

Николов коментира и скандала с президентския секретар Пламен Узунов, който се проверява за търговия с влияние заради нерегламентирани контакти с обвиняемия бизнесмен Пламен Бобоков. Подобни скандали, породени от "нечисти интереси" само компрометират страната ни пред Европа, каза бургаският кмет.

Димитър Николов не скри, че "бивши колеги от ГЕРБ" са си тръгнали обидени. Визирайки Цветан Цветанов, той посочи, че "те са свободни граждани" и могат да продължат своето политическо развитие.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай