Борисов: Радев не е девица

Да, препратих SMS преди време на Божков - ето аз си признавам, да си признаят и другите, каза премиерът

Борисов: Радев не е девица | StandartNews.com

ФОТО: Агенция "Монитор"

  • Да, препратих SMS преди време на Божков - ето аз си признавам, да си признаят и другите, каза премиерът

"Няма държавен глава, на който неговите съветници да не му подават листчета. Единственото укоримо е да обвиняваш другите, а да казваш: "Аз съм девица!", а далеч не си". Това коментира премиерът Бойко Борисов в Пазарджик по повод критиките на президента Румен Радев към властта и прокуратурата, след новите разкрития за СМС-ми между държавния глава и бизнесмена Пламен Бобоков. Според Борисов комуникацията с бизнеса не е укорима и ако трябва Радев да разкрие всички съобщения.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов: Не правя война, а заводи и пътища

Самият Бобоков съм му помагал. Водил съм го в делегация. Това не е лошо и укоримо. Защо се оправдават, попита премиерът. Борисов призна, че си е писал в Бобоков. Поясни, че не е "момиче", за да си пази SMS-ите с години. "Не виждам каква е тази истерия. Ако е Борисов е лошо, а ако е Радев...", каза премиерът.

Борисов поясни, че не е адвокат на никого по повод атаките на Радев срещу прокуратурата. Каза, че никога не е крил, че се познава с бизнеса. "Това не е проблем. А в това, че обвиняват само другите", каза Борисов.

"Да, препратих SMS преди време на Божков - ето аз си признавам. Какво лошо има други да признаят, че имат семейни приятели и поддържат връзки", допълни още премиерът.

"Пламен Узунов бе милиционер от Пловдив. Аз го направих шеф. Бил на разпит! Ми да бъде. Това ли е темата на деня? Темата на деня е ето този завод, който работи и дава работа на хората", ядоса се Борисов на въпросите на репортерите. И отсече: "Аз не водя война. Аз правя заводи..."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай