Борисов: Намразих си името покрай Рашков

Лидерът на ГЕРБ коментира скандала между Тошко Йорданов и Татяна Дончева

Борисов: Намразих си името покрай Рашков | StandartNews.com

"След концерта настава тишина и хаос. Свидетели сме на ежедневни скандали и свидетелства за корупция. Как така Бойко Рашков вече не се е самосезирал за това, което чухме вчера по БНР между Тошко Йорданов и Татяна Дончева", това коментира във видео във Фейсбук лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов относно разпространената информация, че зам.-председателят на парламента Татяна Дончева предлагала пари за "покупка" на депутати.

"Защо Рашков, намразих си името покрай него, не прати ДАНС? Къде е това листче. Защо Тошко Йорданов, като истински мафиот, мълчи дни наред и чак вчера споменава за този подкуп. Когато се извършва едно престъпление и си мълчиш дни наред, има престъпление, защо ги прикриваш. Ще забраня на колегите от ГЕРБ, докато не се разбере кой плати и колко да се свали охраната на главния прокурор. Защо Капон, Хаджигенов, Мая и Иванов мълчат по този случай", попита още Борисов.

Борисов и кметът на Бургас Димитър Николов разгледаха строителството на обходния път край града за Слънчев бряг.

"Добре, че успяхме да преведем парите за пътя от Бургас до Слънчев бряг, защото сигурно щяха да спрат изграждането му, както направиха с АМ „Хемус“. До 2 месеца пътят ще бъде асфалтиран. Целият трафик от АМ „Тракия“ за Слънчев бряг и Варна ще минава оттук и няма да натоварва Бургас", категоричен бе Борисов.

"Нали имаше едни тук, дето идваха да го гледат. Много интересно. Преди все говореха за вдигането на цените на бензина и нафтата, за ревизия на "Лукойл", сега от няколко месеца нито ги искат от финансовия министър, нито говорят за вдигане на цената, то с 30-40% се вдигна, но е мълчанието на агнетата. До края на годината се надявам да не им вземат парите и да стане факт", допълни още Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай