Борисов отвърна и на Божков, и на Цветанов (ВИДЕО)

Така премиерът коментира мераците на олигарха за партия

Борисов отвърна и на Божков, и на Цветанов (ВИДЕО) | StandartNews.com

Да се върне да си плати парите, 700 млн. лв. Така премиерът Бойко Борисов коментира нестихващите атаки на укриващия се в Дубай хазартен бос Васил Божков  и мераците му да прави партия. По-рано днес Божков цинично призова във фейсбук хората да се обединят зад него в опитите му да събори властта. Другите кандидати за партийни лидери и основатели на партии Борисов коментира, че повечето проекти го правят по-силен.

">

За изтеклия запис, на който се твърди, че е гласът на Борисов той каза: "Не обръщам внимание. Да правят, каквото знаят. Няма лоша реклама. Да пишат да говорят и да обясняват. Няма да им обръщам внимание. Видяхте в Давос как са променили гласа на световни политици. Правили са такива фалшиви записи и на Обама и на Тръмп. Има такива атаки, но аз няма да обръщам внимание. Колкото повече записи ми пускат, толкова повече ги бия!".

">

"Въобще не ме интересува, това е непрекъснато, единият вика хунта, другият тиранин, години наред. Важно е това, което се прави”, каза още Борисов. И допълни: "Ако се вкарам само да мисля за това значи, че му обръщам внимание".

 

По повод думите на Цветанов, че вече не е чест да си от ГЕРБ и че Борисов се е променил, премиерът заяви: "Как съм се променил - подобрих се. Остарях и помъдрях. Да се погледнат на партийните форуми как викаха "Борисов" и "Победа на ГЕРБ".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай