Борисов: Тарикат мъж не писка

Прокуратурата не е място, където да се решават политическите препирни. Абсолютно е прав Гешев

Борисов: Тарикат мъж не писка | StandartNews.com

"При мен никога не е поставян въпросът да се подслушва Радев. Той не е подслушван и няма да го позволя, ако дойде такова нещо до мене. Сега просто искат да си измият с мен ръцете, да се превърнат в жертва". Така премиерът Бойко Борисов отговори на въпрос на News.bg дали с ръкуването му с държавния глава може да се очаква по-добър тон между "Дондуков" 1 и "Дондуков" 2. Коментарът си той направи, след като взе участие на 30-годишнината от създаването на КНСБ.

"Аз никога не съм го нарушавал. Вие видяхте, че аз отидох при него, поздравих го и не се възползвах от трибуната една дума да кажа", подчерта министърът-председателят и още веднъж повтори, че няма нищо общо с подслушването на президента.

"Аз нито една дума не съм казал и сега не казвам. Мен ме смазаха от подслушване, смазаха ме от подслушване. Мълчах като... Тарикат мъж не писка. В тоалетната ми бяха турили подслушвателно, не помните ли?", запита Борисов и не отговори повече на журналистически въпроси.

Премиерът иначе не е слушал какво е казал президентът от сутринта, но е на мнение, че на тържеството на КНСБ всичко е минало добре.

"Аз пред вашите колеги в Брюксел се заклех във внуците си, че аз не съм подслушвал Радев по никакъв начин. Нито съм знаел, нито.. И президентът не е подслушван, а военният началник на ВВС. Не знам, не искам да знам и не съм знаел", коментира Бойко Борисов.

„Прокуратурата не е място, където да се решават политическите препирни. Абсолютно е прав Гешев", допълни Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай