Адвокат на Миню Стайков: Чакаме клиповете

Стайков не е участвал в клипове волно или неволно

Адвокат на Миню Стайков: Чакаме клиповете | StandartNews.com

 

Адвокат на бизнесмена Миню Стайков направи коментар по повод твърденията на земеделеца Станислав Илчовски в Комисията за ревизия на управлението в последните години, че на сбирки, в които е участвал и Борисов, са били пускани клипове със сексуални издевателства в ареста над собственика на Винпром „Карнобат“.

„Доверителят ми никога не е участвал в клипове, волно или неволно. За нас е любопитно да видим какво е съдържанието на тези материали. Очакваме компетентните органи да ги публикуват, за да се запознаем с тях. Когато стане известно, обадете ни се!“, заяви адв. Анна Попова, цитирана от трибюн.бг 

Комисията по ревизия на управлението продължава в петък с изслушването по сигналите за рекет и изнудване. Тв предаването на Сашо Диков по телевизия Евроком публикува анонс за предстоящо гостуване на човека, който твърди, че му е била искана „такса спокойствие“ от 800 000 лв. утре вечер.

По-рано лаконичен коментар направи бизнесменът Иван Ангелов, собственик на „Градус“, който според Илчовски искал да му вземе бизнеса и подарявал златни кюлчета на премиера в оставка.

„Не съм в България! Този човек е идиот и наркоман. Няма да коментирам. Луд човек!“, заяви Ангелов пред БТВ.

Бойко Борисов също опроверга твърденията, че се е срещал с Илчовски. Според него твърденията за рекет и корупция били “подгрети стари манджи”.

“Не познавам Илчовски. Платили са на хора да излизат и да говорят”, каза Борисов на брифинг в централата на партия ГЕРБ.

Лидерката на БСП Корнелия Нинова сутринта излезе с пост, в който настоя прокуратурата да се самосезира заради твърденията на Шлчовски.

Арман Бабикян от ИМВ заяви в интервю за Нова телевизия, че в по време на изслушването на Илчовски, в залата са връхлетели представителите на ГЕРБ и са започнали да крещят, така че да заглушат думите на бизнесмена. Това го направиха от страх, заяви Бабикян.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай