Златка: Яки мъже обикалят в "Каваците"

Летовниците се страхуват, твърди плеймейтката Димитрова

Златка: Яки мъже обикалят в "Каваците" | StandartNews.com

Мъже със съмнителна репутация и тъмно облекло са направили обиколки на плажа на къмпинг „Каваци“. Не мога да кажа дали са искали пари от търговците, защото не съм ги видяла, а мои приятели, които от над 20 години идват тук, ми разказваха. Това сподели пред Нова телевизия плеймейтката Златка Димитрова. 

„Може би целта е да внесат респект, но това поражда страх у летовниците. Хората се притесняват, а те идват със семействата си, търсят спокойствие. Не е редно в средата на сезона да се смущават летовниците, които са си платили за почивката“, добави тя. 

„Имаше напрежение през последните два дни. Полицаи, съдия изпълнители, адвокати се бяха струпали тук. Няма как това да не създаде смут сред почиващите. Къмпингът е пълен с хора. Те се питат какво се случва“, разказва Димитрова. 

„Хората казват, че няма да си тръгнат, тъй като са си платили за сезона. Мои приятели ми споделиха, че се опасяват да не се наложи да платят втори път заради смяната на собствениците“, добави тя. 

„През последните две години къмпингът се стопанисва по различен начин и има друг облик. Канализацията е подменена. Септичната яма, която бе в нашето място, е сменена от новите собственици“, каза още Златка Димитрова. 

Бургаският Районен съд реши да върне на фирмата на Николай и Евгения Баневи - "Русалка Холидейз" ЕООД, пълноправното управление на къмпинг "Каваци", а вчера бе направен въвод във владение със съдия изпълнител. Сменена е и охраната.

През последните 3 години обектът се стопанисваше от „Джи енд джи-90“ ЕООД, който обаче е отдал имота под наем на трето лице - Цено Ценов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай