Тежък трафик през граничните пунктове днес

по основните пунктове между страната ни с Гърция и Румъния е затруднено мотническото обслужване на множеството пътуващи автомобили

Тежък трафик през граничните пунктове днес | StandartNews.com

Интензивен е трафикът през през пунктовете на границата със Сърбия и Гърция, съобщиха от МВР.

При граничния пункт Калотина трафикът на леки коли е засилен в посока  изход от страната.

Същата е ситуацията на пунктовете с Гърция при Кулата и Маказа. Препоръчва се пътуващите да използват обходните маршрути през граничните пунктове Илинден, Златоград и Ивайловград.

На границата с Румъния трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили на ГКПП Дунав мост-Русе.

В празничния ден ще е ограничено движението на превозни средства над 12 тона по магистрала "Тракия" в посока от София до Пловдив между 18 и 20 ч. Между 17 и 20 ч. камионите няма да могат да преминават още между Ребърково и Ботевград, Русе и Велико Търново, Варна и Бургас, Бургас и Царево, както и между Благоевград и Кулата. 

До 70 километра в час е ограничено движението по магистрала Тракия между 13 и 21 километър в посока Бургас заради ремонти. 

Остават ограниченията на магистрала "Струма" заради щетите от пожара в депо за отпадъци при 62 километър. Остава затоврено платното в посока Кулата, като движението се пренасочва в насрещнато платно. Превозните средства над 12 тона и автобусите се отбиват по обходен маршрут между Долна Диканя и Бобошево.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай