"Стандарт" и МЗ Комюникейшънс груп стратегически партньори

Екипите на Славка Бозукова и Максим Бехар работят по новите общи кампании

"Стандарт" и МЗ Комюникейшънс груп стратегически партньори | StandartNews.com

Независимата медия "Стандарт" и най-голямата ПР-агенция M3 Communications Group, Inc вече са стратегически партньори. Първият ни общ голям проект бе международния форум "Културата и бизнесът заедно в дигиталния свят", който събра стотици участници.

Благодарение на общите усилия и професионалното отношение на двата екипа към проекта, събитието пожъна голям успех и бе подкрепено от най-голямата организация за опазване на културно-историческото наследство в Европа - „Европа Ностра“, Еврокомисията, Министерството на културата, медиите и бизнеса.

Изпълнителният на M3 Communications Group, Inc директор Максим Бехар връчи специален сертификат на главния редактор на „Стандарт" Славка Бозукова и екипа й, с пожелания това да бъде едно от многото им бъдещи признания и съвместни успехи с M3 Communications Group, Inc.

„Горди сме да обявим „Стандарт" за първата медия, която става официален партньор на M3 Communications Group, Inc. за цялата ни 26-годишна история. В нашата компания професионализъм, етичност, проактивност и креативно мислене са част от основните качества, които търсим в партньорите си и чрез които достигаме до успешните резултати в работата си. С нетърпение очакваме следващите големи проекти, които ни предстоят заедно като партньори.", сподели Максим Бехар, изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc.

"Стандарт", който се утвърди като влиятелния национален седмичник, днес може да се похвали и с най-бързо развиващата се информационна агенция - www.standartnews.com. Уверени сме, че стратегическите взаимоотношения с голям партньор като M3 Communications Group, Inc ще допринесат националните кампании и проекти, които правим, да се разрастват още по-бързо, каза Славка Бозукова, главен редактор на "Стандарт". Тя подчерта, че общите ни проекти се реализират в навечерието на 30-годишнината на "Стандарт", съосновател на който е Максим Бехар.

В момента екипите на Славка Бозукова и Максим Бехар работят по новите общи кампании.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай