Слънчево и топло време в средата на седмицата

Максималните температури ще са между 25° и 30°

Слънчево и топло време в средата на седмицата | StandartNews.com

Днес ще преобладава слънчево време с разкъсана, предимно висока облачност. Почти без валежи. Ще продължи да духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 25° и 30°. Атмосферното налягане слабо ще се повиши и ще е малко по-високо от средното за месеца.

Над Черноморието ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността. Валежи са малко вероятни. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха 25-28°, температурата на морската вода е 24-25°. Вълнението на морето ще е 3 бала.

Над планините облачността ще е променлива, често намаляваща до слънчево. Ще е почти без валежи. Ще духа слаб до умерен изток-североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра – около 20°, на 2000 метра – около 13°.

През следващите три дни ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността, почти без валежи. Ще духа слаб, в източната половина от страната до умерен североизточен вятър. Ще остане топло за периода. В събота в западната част от Дунавската равнина вятърът ще се ориентира от северозапад. Ще бъде предимно слънчево, все още с високи дневни температури.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай