Променлива облачност и мъгли, студено

Максимални температури между минус 1° и 4°, в София около -1°...

Променлива облачност и мъгли, студено | StandartNews.com

Днес облачността ще бъде променлива, по-значителна до обяд главно над Югоизточна България, без валежи. Сутринта на места в котловините ще има мъгла. След обяд над по-голямата част от страната ще бъде по-често слънчево. Атмосферното налягане е малко по-ниско от средното за месеца и през деня слабо ще се понижи. Ще продължи да духа слаб, в Северна България – умерен запад-северозападен вятър. Максимални температури между минус 1° и 4°, в София около -1°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, без валежи. Повече облаци ще има преди обяд над южните райони, а повече слънце се очаква в следобедните часове. Ще духа слаб, по Северното Черноморие – до умерен запад-северозападен вятър. Максималните температури - от 1° до 4°, температурата на морската вода е около 5°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево, с повече облаци преди обяд над Родопите и Странджа-Сакар. Ще духа умерен, по високите и открити части временно силен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 1°, на 2000 метра – около минус 6°.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай