Преоткрийте себе си, докато пътувате

Пътувайте безгрижно през следващите 10 години с „Ваканция без край“ на СПОРТ ТОТО

Преоткрийте себе си, докато пътувате | StandartNews.com

Съвсем наскоро американски учени доказаха, че пътуването е най-добрият начин да преоткрием  себе си и да си върнем вътрешния мир. Според психолози, колкото повече пари за почивки отделяме, толкова по-позитивно се чувстваме.

Бърз поглед из сайтовете за резервации пък ни показва и кои са най-предпочитаните места за отдих. На първо място се нарежда столицата на Франция – Париж. Градът на любовта неслучайно  е посещаван от милиони туристи всяка година. Той предлага невероятни възможности да се насладим на различни забележителности като Айфеловата кула и Триумфалната арка. А разходка по площад „Конкорд“ и „Шанз Елизе“ със сигурност ще помните цял живот.

Сред челните места се нарежда и италианската столица – Рим. Градът е единствен по рода си. Той предлага невероятна атмосфера. Архитектурните забележителности като Колизеумът, Фонтанът ди Треви, Ватикана и още много други ще накарат дъха ви да спре. А щом решите да починете за минутка, можете да се насладите на най-ароматното италианско кафе.

Ако пък предпочитате тропическата атмосфера, можете да посетите остров Бали. Островът на Боговете гарантира райско изживяване на всеки, решил да акустира на него. Докато сте сред невероятната природа можете да изпробвате гмуркането сред коралови рифове или изкачването на древен вулкан. Ако пък авантюристичното ви „Аз“ не е в настроение, можете да се наслаждавате на невероятната морска ивица и кристално синята вода на океана.

За да се насладите на тези невероятни дестинации, както и на още куп други, се доверете на хитовата моментна лотарийна на СПОРТ ТОТО – „Ваканция без край“. Тя ще даде шанс на трима късметлии да се наслаждават на безгрижен живот в следващите 10 години, защото ще им осигури по 1 200 лева през следващото десетилетие или общо 432 000 лева. А общите печалби в играта са за над 9 милиона лева.

Само три дни след като талонът бе пуснат в продажба, Антоанета Кочмарова от Златоград си спечели 50 000 лева. Тя е редовен участник в числовите игри на тотализатора, а първият ѝ опит с моментните лотарийни игри ѝ донесе 5-цифрената сума. Къде ще я отведат 50 000 хиляди лева, предстои да разберем.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай