Предимно облачно време с леки валежи

Минималните температури ще са между минус 2° и 3°, максималните - между 5° и 10°

Предимно облачно време с леки валежи | StandartNews.com

Облачността ще е променлива, след обяд на места намаляваща до предимно слънчево. На места ще продължи да превалява слаб дъжд. Минималните температури ще са между минус 2° и 3°, максималните - между 5° и 10°. Атмосферното налягане ще се повишава и ще е по-високо от средното за месеца.

По Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа умерен до временно силен северозападен вятър. Максимални температури на въздуха ще са между 8° и 10°. Температурата на морската вода е 7-8°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините облачността ще е значителна с валежи от сняг. Ще духа умерен до силен вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 0°, на 2000 метра – около минус 7°.

В петък ще има променлива, по-често значителна облачност, но без съществени валежи. Ще се усили вятърът от запад-югозапад и дневните температури ще се повишат с 5-6 градуса, като преобладаващите максимални ще бъдат между 10° и 15°. Сутринта ще е почти тихо и минималните температури ще бъдат минус 2° и 3°. В събота ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен и временно силен вятър от запад-югозапад и дневните температурите ще се повишат още. В неделя за кратко вятърът ще се ориентира от северозапад и температурите относително ще се понижат. Облачността ще е променлива, по-често значителна и на отделни места ще превали дъжд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай