От кого се страхува беглецът Божков

Цветомир Найденов намекна, че вече има хора на олигарха, пропели срещу него

От кого се страхува беглецът Божков | StandartNews.com
  • Цветомир Найденов намекна, че вече има хора на олигарха, пропели срещу него

Укриващият се в Дубай хазартен олигарх Васил Божков се страхува арестуваният вчера Славчо Марков да не проговори. Това разкри с пост във фейсбук основният свидетел срещу Божсов Цветомир Найденов, собственик на Ефбет. В петък прокуратурата закопча трима приближени на Божков, които са били служители в системата на МВР. ПИК писа, че един от тях е Славчо Марков, бивш шеф в ЦСБОП, сега ГДБОП.

ВИЖ ОЩЕ: Кои са арестуваните хора на Божков?

"От медиите разбрах кои са арестуваните вчера служители на Васил Крумов Божков. Верен на стила си, не мога да не направя кратък коментар, особено след като забелязах повишено производство на постове във фейк страницата на Чери Баба”, написа Цветомир Найденов. И продължи: „Защо Черепа се разписа вчера толкова много след тези арести?! Странно нали? Той за ареста на жена си не е писал нищо...”

„Чери го е страх.... страх го е, че Славчо Марков, ако се разприказва, Чери ще го натоварят на военен самолет и ще го доставят още довечера на летище София. И обосновано мога да предположа, че Черепа ще се разпише по фейсбук още повече, ако има арести за Тумпи, Булинса и Тениса”, продължава постът на Найденов.

Ето какво още написа той:

„Един да пропее от ОПГ Череп .... ще има материали за 20 присъди срещу Чери Баба, всяка от по 20 години.

П.С. А по улични слухове: вече има певци в Консерваторията на Черковна."

На ул. "Черковна" в София се намират ДАНС и Специализираният наказателен съд. С поста си Наденов намекна, че хора на Божков вече дават показания срещу него.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай