Олигарси с партия СДС

Божков, Василев и Прокопиев в клуб по интереси "Срещу Държавата Сме"

Олигарси с партия СДС | StandartNews.com
  • Божков, Василев и Прокопиев в клуб по интереси "Срещу Държавата Сме"

Защо Васил Божков използва историческата дата - 30 години от епичния митинг на 7 юни 1990 година, за да обяви политически проект? Има един вероятен отговор: Защото заедно с останалите олигарси са замислили ново СДС. Не става въпрос за дублаж на първия демократичен партиен съюз у нас. А за обединение по интереси "Срещу Държавата Сме".
Общата цел на обвиняемите Божков, Прокопиев и афериста на века Цветан Василев - яко да раздрусат държавата, ги направи първи ортаци. Действията им са брилянтно координирани - от Дубай, през София до Белград.
Само за няколко дни техни мишени станаха финансовият министър Владислав Горанов, земеделският - Десислава Танева, министърът на външните работи - Екатерина Захариева, шефката на правителствената информационна служба Севделина Арнаудова и премиерът Бойко Борисов. В хора на олигарсите, за да реанимират партиите си, се включиха БСП и политически джуджета, а като подгрявка на собствените си проекти в димната среда изплуваха Мая Манолова, Цветан Цветанов и Слави Трифонов.

Всичко за опитите за дестабилизация - четете в новия брой на ВЕСТНИК "СТАНДАРТ", който вече е на рафтовете в големите вериги, бензиностанциите и малките квартални магазинчета

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай