Много слънце през уикенда

В Западна България ще духа слаб северозападен вятър, на изток - слаб до умерен, от североизток

Много слънце през уикенда | StandartNews.com

Днес ще преобладава слънчево време. По-значителни увеличения на облачността ще има над източната половина на страната, но вероятността за валежи е малка. В Западна България ще духа слаб северозападен вятър, на изток - слаб до умерен, от североизток.
 
Преобладаващите максимални температури ще са между 16 и 21 градуса, по-ниски ще останат в Североизточна България и по Черноморието - 10-14 градуса, сочи прогнозата на НИМХ.

 

време пролет

iStock/Getty Images

 

13 приказно красиви места, които да посетите тази пролет (СНИМКИ)
 
Над Черноморието ще има по-значителни, временни увеличения на облачността, но вероятността за валежи е малка. Ще духа до умерен североизточен вятър, който след обяд ще отслабва. Максималните температури ще са между 10 и 14 градуса.
 
Температурата на морската вода е 9-10 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
 
Над планините ще преобладава слънчево време с по-значителни увеличения на облачността в следобедните часове, но валежи не се очакват. Ще духа умерен до силен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 9 градуса, на 2000 метра - около 3 градуса.

Помните ли Зара от Big Brother? Няма да я познаете днес!

vbox7.com

 

слънце пролет време слънчево лалета

iStock/Getty Images
 
В нощните часове и сутрин ще бъде почти тихо и ще се понижат минималните температури, а дневните ще се повишат и в неделя отново ще достигнат, а на места и ще надхвърлят 20 градуса.

времето дете поляна цветя

ThinkStock/Getty Images

Подробна информация за времето днес и прогнозата за десет дни напред вижте на Sinoptik.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай