Лют скандал между КАТ и НСО, замесиха и Десислава Радева

Полицай де кара с охранителка заради движение на държавната лимузина в насрещното

Лют скандал между КАТ и НСО, замесиха и Десислава Радева | StandartNews.com

Мистерия и истерия настана в социалните мрежи покрай видео с лъскава лимузина на НСО. На кадрите се вижда как катаджия спори с охранителка и шофьор от държавната служба заради това, че колата е навлязла в насрещното. Според автора на клипа Богдан Асенов, който днес по обяд е станал свидетел на любопитната случка, въпросната кола е била от ескорта на първата дама Десислава Радева,  предава ПИК.

Заради затъмнените стъкла в автомобила не се вижда дали има още някого, освен личния шофьор и охранителката от НСО. Мъжът, снимал видеото обаче твърди, че от разговорите между тях и катаджията станало ясно, че са именно от ескорта на Радева.

Причина за спирането на автомобила е каране в насрещното движение. Въпреки, че е с включени светлини, катаджията спира лимузината и пише акт на шофьора, разкрива още авторът на клипа. По време на видеото, мъжът заснел целия екшън констатира, че охранителката е доста буйна, а и ясно се вижда отношението ѝ към пътния полицай и крясъците ѝ.

От президентството все още няма официална информация дали става дума за колата на първата дама.

На въпрос, отправен към самата Радева от "24 часа", тя отговаря: "Обърнете се към НСО". Човек от президентския екип по-късно неофициално заподозря, че става дума за постановка.

"Има такава случка, назначили сме проверка", казаха от НСО и добавиха, че не могат да коментират кой се е возил в колата, а само потвърждават, че е бил техен автомобил.

"Няма инцидент, имало е пререкания между наши служители и служители на НСО", потвърдиха от пътна полиция. Те казаха още, че до съставяне на акт не се е стигнало.

Относно мистерията дали Десислава Радева е била в автомобила, присъствието на служителката на НСО показва, че най-вероятно съпругата на президента е била в автомобила. Самата Десислава Радева, пък ползва не само кола на НСО, но и лична охрана, която е от нейния пол. Другата такава е на председателката на парламента Цвета Караянчева, която обаче е на посещение в Япония.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Канал 3
Коментирай