Лъскави лимузини за абитуриентите на Благоевград

Кабриолети, лимузини, луксозни джипове возиха благоевградските зрелостници

Лъскави лимузини за абитуриентите на Благоевград | StandartNews.com

Ценителите на скъпи коли изпднаха в екстаз след като видяха уникалните лъскави возила, украсени с балони и други екстри, които возиха абитуриентите на Благоевград тези дни. Парадът на автомобилите създаваше усещането за невероятен лукс  по улиците на града и бе истинска наслада за окото.

За най-хубавия ден в живота си – абитуриентският бал всеки младеж и девойка иска да бъде забелязан., запомнен, да се отличи от другите. Затова е и изборът на тоалет, прическа, бижута, и не на последно място – автомобилът.  Тази година автомобилите, които возиха абитуриентите на Благоевград, бяха последни модели на най-престижните марки. Тяхното движение по улиците на града се превърна в истинско автомобилно изложение.  Кабриолети, лимузини, луксозни джипове можеха да бъдат видени паркирани пред училищата. Сред тях бяха луксозните модели на „Мерцедес”, „Порше”, „Бентли”, „Ауди”, БМВ, че даже и червено „Ферари”.

Но като че ли най-предпочитани от абитуриентите тази година бяха луксозните джипове. Друго си е да отидеш на бала с луксозен джип. Така ще бъдеш забелязан по-добре, ще бъдеш запомнен. Пък и по-друго си е самочувствието, отколкото ако отидеш  с по-семпло возило. Разбира се, по-голямата част от тези возила са взети под наем. Пък и болшинството от фирмите за отдаване на коли под наем правят специални отстъпки за баловетекато дневната наемна цена например за „Мерцедес” S-класа или за „Ауди” А8 е около 70-90 евро. Такава сума биха заделили много родители, за да зарадват своите пораснали вече деца. Наред със специалните цени за абитуриенти, много от фирмите за отдаване на автомобили под наем предлагат и безплатен професионален шофьор. Това вдига нивото на услугата и самочувствието на абитуриентите, за които да имат личен шофьор е нещо, за което дори не са мечтали.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай