Крещят "оставка" на Караянчева в Търново

Тя опита да им обясни да си вдигнат погледа напред

Крещят "оставка" на Караянчева в Търново | StandartNews.com

Викове "Оставка" посрещнаха словото на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева във Велико Търново по повод 112 години от независимостта на България.

Скъпи скандиращи там, преди вас много хора са били преди вас и са имали много по-исторически поглед напред, обърна се тя към недоволните.

Днес е празник на политическата воля, тържество на здравния политически разум, смята Караянчева. Не трябва да допускаме грешките от миналото, по думите й.

Хубаво е, че се събираме на всеки празник в Търново, защото тук всеки камък има история, обърна се парламентарният шеф към тези, които искат да я чуят.

Независимостта трябва да бъде сплав, по думите й. На вас, които викате Оставка, също Честит празник, отново се обърна Караянчева към протестиращите.

Независимостта е обявена тук в славния Търновград, припомни кметът Панов. Да си българин е гордост, да си българин е чест, изтъкна той. Независимостта е най-ярко проявление на свободата, подчерта Панов. В словото си той акцентира на единението и разбирателство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай