Километрично задръстване на "Цариградско шосе"

Проливният дъжд и предстоящият футболен мач между отборите на "Локомотив Пловдив" и "Ботев" "Васил Левски" буквално блокираха трафика в София

Километрично задръстване на "Цариградско шосе" | StandartNews.com

Проливният дъжд и предстоящият футболен мач между отборите на "Локомотив Пловдив" и "Ботев" на националния стадион "Васил Левски" в София буквално блокираха трафика в София.

Движението по бул. "Цариградско шосе" в посока Орлов мост е изключително трудно. Колоните от автомобили стигат почти до автоборсата на "Горубляне". Заради придвижването на привържениците на двата футболни отбора, столичната полиция е затворила бул. "Евлоги Георгиев" от Орлов мост в посока ул. "Граф Игнатиев".

Огромни задръствания има и по бул. "Г.М. Димитров", бул. "Александър Малинов" и по бул. "Брюксел" в посока жк "Младост".

Трафикът по магистрала "Тракия" в посока София също е кошмарен. Автобуси с фенове, пътуващи от Пловдив към София, са блокирани в района на Вакарел. Административният директор на "Локомотив Пловдив" Атанас Узунов съобщи пред Гонг, че 14 автобуса са в "тапата".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай