Известен лекар премазан от кола на приятел

Най-известният гинеколог във Враца д-р Иван Кръстев бере душа

Известен лекар премазан от кола на приятел | StandartNews.com

Един от най-известните лекари във Враца бере душа след нелеп инцидент през нощта срещу неделя.  Началникът на АГ отделението на МБАЛ „Христо Ботев“ Иван Кръстев е бил премазан от лек автомобил, шофиран от негов приятел, пише zovnews.com

Докторът бил поканил на гости в село Горно Пещене близък човек и около 3 часа той решил да си ходи. Домакинът му отворил металната врата, за да изкара на улицата колата „Фолксваген Джета“ и след това затворил портата. Докато чакал госта да си тръгне, колата вместо напред, тръгнала с голяма скорост назад и го премазала.

Незабавно бил подаден сигнал на тел. 112, спешните медици бързо разбрали, че техният колега е премазан до смърт и веднага го откарали в столичната болница ИСУЛ. По неофициална информация д-р Кръстев е с поне 4 тежки черепно-мозъчни травми и със сериозен кръвоизлив в лявата част на мозъка. Следващите час-два са решаващи за неговото оцеляване. Засега прогнозите на лекарите не са оптимистични.

Първоначално версията пред полицаите била, че лекарят е паднал и самонаранил, но спешните медици били категорични, че става въпрос за премазан от кола човек. Има съмнения, че виновният водач може да не е бил трезвен при инцидента.Дежурният прокурор е постановил случаят да се заведе като пътнотранспортно произшествие, а не като инцидент.

Целият инцидент е бил заснет от охранителните камери на къщата и записите вече са иззети от разследващите. Виновният шофьор вероятно ще бъде задържан, вече е започнало досъдебно производство .Дежурният прокурор е постановил случаят да се заведе като пътнотранспортно произшествие, а не като инцидент.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай