Ден на отворени врати в жилищен парк Royal Garden

Инициативата се провежда в Ден на отворени врати

Ден на отворени врати в жилищен парк Royal Garden | StandartNews.com

Ден на отворените врати в жилищен парк Royal Garden организира компанията инвеститор "Галакси Инвестмънт Груп". Тази събота, 16 февруари 2019 г., от 11:00 до 15:00 часа, всeки, който желае да открие мечтания дом може да заповяда в търговския офис в град Пловдив, разположен в непосредствена близост до жилищния парк - между ул. Владивосток и ул. Митрополит Максим.

Инициативата се случва през месеца на любовта и ще даде възможност на влюбените в избраното жилище да се възползват от преференциални условия в рамките на този ден. Също така, клиентите ще имат възможност да направят оглед на свободните за продажба жилища, да се се възползват от гъвкави условия на плащане и да се запознаят с всички компоненти, свързани с довършителните работи по строителството.

Royal Garden разполага с просторни апартаменти и удобни разпределения. Помещенията са с прави форми, оптимално осветени, със светла височина 2,85м и са подходящи за разнообразни интериорни решения. Допълнителен плюс за бъдещите собственици са местата за отдих, зелените площи, детската площадка,  подземен паркинг и гаражи. Предлага се и професионално управление на собствеността.

Royal Garden се намира в град Пловдив, квартал “Отдих и култура“, който разполага с  новоизградена инфраструктура и паркови зони. В съседство с жилищния парк е разположен Mall Plovdiv, а Гребната база и модерни спортни съоръжения са само на 10 минути пешеходно разстояние. Удобство добавят и разположените в близост хипермаркети, детски градини и училища, а на пешеходно разстояние могат да бъдат открити разнообразни ресторанти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай