Ирина Тенчева: Ковид шокира децата ни!

Иван Христов и Ирина Тенчева вече се наслаждават с вино

Ирина Тенчева: Ковид шокира децата ни! | StandartNews.com

Иван Христов и Ирина Тенчева вече се наслаждават с вино, че най-накрая са вкъщи след спешния болничен престой заради тежък коронавирус, сподели Ирина в социалните мрежи.

Двойката получи тежки усложнения на 7-ия ден от заболяването и това наложи престоя им в Софиямед, където прекараха още 10 дни.

Днес си казахме довиждане с д-р Зарчева и с великолепния ѝ екип от БОЛНИЦА СОФИЯМЕД - БЛОК 2, етаж 2. Ежедневните срещи с Човеците, които тя е събрала в медицинския си dream team бяха най-приятните моменти от денонощието ни през последните 10 дни. Вирусът C-19 смачква не само физиката ти, но също така увереността ти, че нещо зависи от теб или от някой.

На фона на физическото страдание, неизвестността, тоталния хаос в главата, в дома ти, в семейството... си представете как:Всеки ден, всеки един санитар, медицинска сестра, асистенти, лекари с най-различни специалности и опит намират дума, усмивка и жест, с които без излишна лирика да ти покажат, че всичко, което се случва е нормално и че трябва да си дадем време, време и по-широки хоризонти на мисълта, по-широки от този момент...

Прекрасни хора, рискувам да пропусна някой, затова няма да изброявам, но от името на Иван, от мое име и от това на децата ни (които за 2 седмици пораснаха с година) искам да ви кажа три неща:

1. Вие сте велики! Поклон и благодарност!

2. Животът е колело и вярвам, че някога някак ще можем да върнем към вас енергията, която получихме!

Дано да е в щастлив момент от живота ви

.3. Бъдете здрави и каквото и да се случва, моля ви, никога не губете ОНОВА нещо, което ние виждаме в очите ви над маската и което ви превръща от хора с медицинско образование в ЛЕЧИТЕЛИ И ВДЪХНОВИТЕЛИ.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай