Гешев:Чистим страната от тези, които я мърсят

Това заяви главният прокурор Иван Гешев на излизане от парламента след като беше приет докладът на прокуратурата за 2019 година.

Гешев:Чистим страната от тези, които я мърсят | StandartNews.com

Подсъдимият Прокопиев не е по- различен от подсъдимия Цветан Василев, от Подсъдимият Миню Стайков. Това заяви главният прокурор Иван Гешев на излизане от парламента след като беше приет докладът на прокуратурата за 2019 година. 

Докладът на прокуратурата се прие с огромно мнозинство, което означава че Народното събраниеима доверие на прокуратурата, заяви Иван Гешев по повод приетия доклад на държавното обвинение.

Ние чистим България от бизнесмени, които замърсяват България, ние чистим България които според нас са осъществили състави на престъпления,независимо дали става въпрос за политици, политически обвързани лица, бизнесмени олигарси, социално слаби, посочи главният прокурор.

Ако цитирам Еклисиаст има време за всяко нещо, има време за всяка работа под небето, има време за раздираме, има време за съединяване, има време за война,има време за мир, заяви Гешев. Доста неща разкъсахме и е време да ги съединим и сме във фазата на войната, войната с престъпността и да си върнем държавата, които задкулисно я управляват, каза Гешев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай