Ето го наследника на Хекимян в сутрешния блок

Нови промени в бТВ

Ето го наследника на Хекимян в сутрешния блок | StandartNews.com

Наследникът на Антон Хекимян за водещ на сутрешния блок на бТВ е ясен. Разкритието направи БЛИЦ. Смяната се налага след серията рокади в телевизията, настъпили след смяната на собствеността й. Новият главен изпълнителен директор Мартин Швехлак уволни директора на „Новини, актуални предавания и спорт“. Венелин Петков и шефа на „Програма” Маргарита Александрова. В стола на Венелин Петков седна Антон Хекимян, когото цяла седмица след рокадите колегите поздравяваха в ефир. Мястото на Александрова зае Христо Хаджитанев.

След издигането на Хекимян най-големият въпрос беше кой ще го наследи като водещ на сутрешния блок в телевизията. Близки до bTV разкриха пред БЛИЦ, че човекът, върху когото са се спрели новите босове, е водещият на новините Денислав Борисов. Той е едно от младите остриета на медията. Част е от екипа от 2010 година, като преди това е натрупал разнообразен новинарски опит в други две телевизии.

Смята се, че той достатъчно добре познава атмосферата сред колегите си, има насъбран опит и ще може адекватно и успешно да замести своя именит колега, съобщи още БЛИЦ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай