Божков каза кои са хората му в политиката

Хазартният бос пусна ново видео на фона на златен череп

Божков каза кои са хората му в политиката | StandartNews.com

Хазартният бос Васил Божков, който има 18 възможно най-тежки обвинения, но продължава да се укрива в Дубай, направи важно признание - каза кои са хората му в родната политика. Заяви в прав текст, че подкрепя Румен Радев, Христо Иванов, Отровното трио, Мая Манолова и всички, които палят чергата на държавата.

Божков пусна ново видео във фейсбук. Досущ като останалите то е в мафиотски стил – олигархът е с пура в ръка, фон му е златен череп.

"В момента подкрепям всички, които са срещу хунтата - президента Радев, "Да, България", БСП, Мая Манолова, Отровното трио", каза босът. И даде поредния си залп: "Всички искаме това да приключи и всички, които работят за това, аз съм с тях".

Наскоро прокуратурата разпространи аудиозаписи които показват, че Божков финансира опитите за сваляне на властта и дирижира целия процес от Дубай.

Снощи един от Отровното трио - адвокат Хаджигенов дори се появи на ГКПП Капитан Андреево и заедно с още няколко души успя да блокира магистрала "Марица", но после всички бяха махнати от пътя, за да преминават превозните средства. Още тогава протестърът заяви, че ще правят още провокации и блокади, без да уточни къде, вероятно очаквайки указания от Дубай.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай