Бащата на битото от майка си дете с първа реакция

Адвокат излезе с видео, в което обяснява гледната точка на Денис Нгуен

Бащата на битото от майка си дете с първа реакция | StandartNews.com

Адвокат излезе с видео, в което обяснява гледната точка на Денис Нгуен – бащата на битото дете. Той изразява своята подкрепа и увереност, че Денис е добър и грижовен родител – способен да се грижи за малкото момиченце, пише zapernik.com. Историята на 3-годишното момиченце потресе цяла България. То било системно пребивано от майка си, който снимала боя, за да накара бащата да страда и да се върне при нея. Жената е крайно религиозна, обсебена е от идеята за собствен бог.

ВИЖ ОЩЕ: Битото момиченце целувало ръка на майка си

Ето какво казва Мартин Янчев:

„Правя този клип, поради простата причина, че бащата отказва интервю по телевизията, заради това, че беше направен един неверен негов профил. Беше изкаран едва ли не като съучастник в престъпление, за това, че не е уведомил институциите. Главната причина за това, са притесненията детето да не му бъде отнето.

Нещата обаче ескалират – жената попада в секта, започва да проявява агресия към детето, както и към него. След един телефонен разговор, който е бил цяла нощ, психиката й се променя тотално. Той е мислил, че ще овладее проблема и ще се справи с това, но не е успял. Тя е изпращала видеоклипове на негов приятел, в които показва агресията към детето си. Тя не е признавала някои празници, които всички ние празнуваме, имала си е неин бог, нейни виждания за нещата. Това е Денис – бащата на детето, той наистина не е това, за което го изкараха. Този човек наистина може да бъде един достоен баща, обвинен е за неща, които не са верни. Подробен разказ ще чуете в началото на септември месец в предаването на Карбовски, където се прави филм специално за този случай.“

Денис споделя, че е тотално разбит и ще опита да си вземе детето.

„Моля ви, хора, нека да го подкрепим, няма по-хубаво от това детето да бъде при биологичните си родители. Да не попада в приемно семейство, всички знаем какво причинява едно осиновяване. Нека помогнем на бащата да си върне детенцето и да си бъдат заедно. Той е отговорен баща, работи по 12 часа, вярвам му“, казва още Янчев.

„Тати много си те обичам, ще направя всичко възможно да си те взема и да си бъдем двамата щастливи заедно“, заявява на финала бащата на детето.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай