Ахмед Доган на 66

Движението посреща рождения му ден с най-мощната дарителска кампания в подкрепа на българското здравеопазване

Ахмед Доган на 66 | StandartNews.com

Днес почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган става на 66 години. Движението посреща рождения му ден с най-мощната дарителска кампания в подкрепа на българското здравеопазване в тежките дни на пандемия от коронавируса.
101 000 лв. внесе ДПС по сметката на Министерство на здравеопазването. Най-голямата лична подкрепа за българските болници пък направи в рамките на седмица народният представител от ДПС Делян Пеевски като дари над 1,6 милиона лева за десетки лечебни заведения в страната.
Призоваваме всички да бъдем солидарни, отговорни и да си останем вкъщи. Ще се справим заедно!, се казва в специалното съобщение на партията по повод подкрепата за лекарите у нас.
Призивът на ДПС е в унисон с едно от посланията на визионера в българската политика Доган: „Няма как да се преборим с бедността, ниския жизнен стандарт и отсъствието на готовност за взаимно доверие, ако в душите ни бушуват разрушителните енергии на разединението, противопоставянето и омразата!”
В последното си предновогодишното слово почетният председател на ДПС припомни за “ефекта на пеперудата“, а именно, че където и да се случи злото, то неминуемо ще обходи цялата планета.
Нумерологично, 66 е символна възраст, която предполага, че към посланията му трябва да се отнасяме, търсейки отговора на предстоящите глобални процеси.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай