Васил удушил Калина след нестандартен секс

Двамата били сгодени и готвели сватба, съдът остави готвача в ареста

Васил удушил Калина след нестандартен секс | StandartNews.com

Васил Василев е удушил Калина след бурен нестандартен секс, който двамата често практикували. 23-годишният готвач е бил леко пиян, но в пълно съзнание, когато е извършил престъплението. Двамата са били сгодени и дори са планирали сватба. Това стана ясно по време на заседанието в Софийски градски съд, който реши да остави за постоянно в ареста Василев.

Според магистратите има достатъчно данни, водещи до обосновано предположение, че обвиняемият е убил умишлено 25-годишната счетоводителка, с която е живеел от 4 месеца. 

От заключението на психиатричната експертиза се установява, че Василев не страда от психично заболяване, както и че няма данни за зависимост към алкохол или наркотици. По време на убийството е пил уиски и успокоителни, но в рамките на нормалното, въпреки че защитата му твърдеше обратното. .

Извършеното убийството е тежко и умишлено според прокуратурата и присъдата за подобно престъпление е от 10 до 20 години.

Според магистратите има реална опасност Василев да извърши ново престъпление, въпреки чистото му съдебно миналои затова той следва да бъде оставен в ареста. 

В началото на заседанието по настояване на прокуратурата и адвокатите на Василев медиите бяха изведени навън, защото

в част от свидетелските показания имало твърде интимни подробности от живота на Василев и на жертвата. 

Бурната връзка на Васил Василев и Калина Симова била съпътствана с нестандартни сексуални практикти, като някои от тях били новост дори за него, каза след заседанието на съда адвокатът на обвиняемия Христо Чолаков.

Клиентът му продължава да твърди, че нищо не помни от нощта на убийството, но според прокурор Иван Тасков това е защитна версия. Във фаталната нощ Васил и Калина са имали романтична вечеря. Скарали са се обаче заради за смс, който получава Калина, сочат данни от разследването.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай