Пол Боевски получи обвинение за наркотици

На обвиняемия е определена мярка за неотклонение "задържане под стража"

Пол Боевски получи обвинение за наркотици | StandartNews.com

Софийска градска прокуратура привлече като обвиняем Пол Б. за държане и разпространение на наркотични вещества, съобщиха от прокуратурата.

Пол Боевски е обвинен за това, че на 4 април, за времето от 14.40 до 22.30 ч. при условията на продължавано престъпление с три деяния, без надлежно разрешително, държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества - коноп (марихуана) с общо тегло 2,31 грама, амфетамин с общо тегло 17,41 грама и кокаин с общ тегло 27,01 грама, всичко с общо тегло 46, 73 грама.

Той е обвинен за това, че е държал с цел разпространение високорисково наркотично вещество - кокаин разпределен в осем обекта с общо тегло 2,87 грама. По случая полицията обискира и два апартамента в столицата.

В апартамент в "Люлин" са открити наркотични вещества марихуана, амфетамин и кокаин с общ тегло 13, 64 грама, в другия апартамент в "Младост" полицаите открили още дрога - 30,22 грама марихуана, амфетамин и кокаин.

Извършените от Пол Боевски деяния представляват престъпление, за което се предвижда наказание лишаване от свобода за срок от две до осем години и глоба от 5000 лева до 20 000 лева. На обвиняемия е определена мярка за неотклонение "задържане под стража".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай