Екшън с пистолет, 100 лева и BMW

Сцената се разиграла на улицата между дискотека „Хасиенда“ и бар „Барчето“ в Царево

Екшън с пистолет, 100 лева и BMW | StandartNews.com

Тази около 4:15 ч. в Царево се е разиграл екшън като на филм. Младеж е насочил пистолет към главата на свой връстник и му поискал 100 лв., предаде "Флагман".

Сцената се разиграла на улицата между дискотека „Хасиенда“ и бар „Барчето“, като охраната на първия обект видяла случващото се и позвънила в полицията.

Младият „стрелец“ с пистолета ограбил 100-те лева, след което се качил на BMW 330 със софийска регистрация и напуснал мястото с мръсна газ.

В резултат на бързите полицейски действия в местността „Тарфа“ край Лозенец е установен лекият автомобил. Той се ползвал от мъж, обитаващ вила в тази местност. Със съдействието на служители от сектор „Специализирани полицейски сили“ при ОДМВР-Бургас са задържани и тримата обитатели на вилата – всички от София на възраст от 18 до 20 години.

Съпричастността на всеки от тях към извършения въоръжен грабеж се изяснява от служители на РУ-Царево. Осъществени са множество процесуално-следствени действия – претърсен е апартамента, иззети са веществени доказателства, разпитани са свидетели и пострадалия, извършено е разпознаване и др. По случая е образувано досъдебно производство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай