09:50 ч.

11.01.18

1 мин.

0

2

0

Спасители прокопаха път през 7-метров сняг, за да стигнат до село

от редактор |

Спасители прокопаха път през 7-метров сняг, за да стигнат до село

Уникални снимки от Франция показват как спасители прокарват път през 7-метров сняг. Голяма лавина откъснала село с 250 жители от света.


Един от спасителите снимал прокопания тунел. Лавината е част от тежките зимни условия в голям планински район във Франция, Швейцария и Италия.


Снеговалеж от над метър и половина и много лавини откъснаха от света редица селища и известни курорти. 13 000 туристи в Цермат, Швейцария бяха блокирани повече от 2 дни, но вече имат връзка с външния свят, след като влаковете до града тръгнаха.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 15:53 · 11.01.2018
Standart, k'de e tunela ?
Потребител · 21:15 · 20.01.2018
@Потребител Това е снимка след като са излезнали от него.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент