10:20 ч.

21.04.17

1 мин.

0

14

0

Сърбия обвини Албания и Косово, че палят война

от редактор |

Сърбия обвини Албания и Косово, че палят война

Еди Рама и Хашим Тачи искат война, говорейки за обединението на Албания и Косово и това може да доведе до трета Балканска война, пише белградското издание "Alo".


Медията припомня, че президентът на Косово Хашим Тачи, заяви, че "след като Европейският съюз няма виждане нито за ситуацията в Косово, нито за проблемите на Западните Балкани и вратата на интеграцията остава затворена за албанците е напълно логично те да заживеят в една държава" и припомня, че това негово изявление идва само ден, след като подобна теза застъпи премиера на Албания, Еди Рама, в интервю за "Politico".


Изданието цитира сръбския министър на труда и социалната политика Александър Вулин, който заявява, че "подобни твърдения означават само едно, а именно че Тирана и Прищина се подготвят за реализирането на идеята за Велика Албания, което няма как да се случи без всеобща трета Балканска война".


Военният анализатор Владе Радулович твърди, че "всеки опит да се създаде Велика Албания неминуемо ще доведе до конфликти в региона, които ще се отразят и на Босна и Херцеговина и на Македония, а НАТО трудно ще може да гарантира неучастие на страните-членки от региона".


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Гост · 09:27 · 23.04.2017
Сърбите ли ще я поведат тази война? Няма да могат след всичко което им се случи. А Русия едвам опрвя себе си и Сирия
Гост · 09:20 · 23.04.2017
Албанците отдавна ни съветваха да си вземем половината македония, защото те тяхната рано или късно ще си я вземат. наще кратунковци се правеха че не чуват - може би обаче е по-добре да не граничим с Албания. Турция ни стига (даже ни е много)
Потребител · 01:00 · 23.04.2017
Абанците са тъпи като негри и нищо смислено няма да направят.
Потребител · 08:42 · 22.04.2017
Бeз турска намeса на балканитe нe можe да има траeн мир ,защото османлията e в състояниe да контролира Косово,Босна,Макeдония,Албания и други държави в този раион.
Потребител · 00:28 · 22.04.2017
Аз съм съгласен да сравняваме Косово и Крим, но това също означава всички сръбски анклави да минат към Сърбия. Русия винаги щен се бърка на Балканите защото говори езика ни
Потребител · 20:23 · 21.04.2017
Добрe дe,аз сам против прeкроиаванe на гранитси,но нали болшeвишкитe мeкeрeта от Русиа,които са мeнтори на сарбитe,правиат това вeчe от 10г,с Грузиа,с Молдова,с Украина!!Tova e шизофрeниа,ако Крим го смиатат за правилeн ход,защо с Косово да нe e!
Нe e ли врeмe ушанкитe да нe сe мeсиат на балканитe;имат си бeзкраинитe Сибирски полeта,там да си правиат eкспeримeнти!
Потребител · 18:57 · 21.04.2017
ИДВА ДЕН В КОЙТО ЩЕ БЕСИМ ПО СТЪЛБОВЕТЕ КУРВИТЕ НА СОРОС КОИТО УНИЩОЖИХА БЪЛГАРИЯ. ВСИЧКИ ГИ ЗНАЕМ.
Потребител · 16:45 · 21.04.2017
neне сащ а руснаците заложиха бомба със закъснител като разделиха българия на 4 части с берлинския договор, и върнаха македония на турците, войната в сърбия беше за златни мини, тук не избухна война ,защото нашето го взеха като подарък, и приложиха супер геноцид на българите, на първо място сме по измиране с сега пъснаха и уран в чешмите, защото руснаците добиват в бг, най качествения уран, като не държат сметка за замърсяванията
BarakBaghdadi · 18:54 · 21.04.2017
@Потребител Уран не се добива в България от 1992 бе!
Потребител · 20:30 · 22.04.2017
@BarakBaghdadi да де.ама преди това
Потребител · 11:56 · 21.04.2017
Никакво намесване от българска страна. Имаме си достатъчно територия.
BarakBaghdadi · 12:27 · 21.04.2017
@Потребител С какво да се намесим, с лайняна пръчка ли? С 40 хилядна армия, половината от която е майки в майчинство ли да се "намесим"? :-)
Ако нещо стане, пак ще сме преебани, а нашите политици ще се съгласят на всичко.

А земята никога не е достатъчна....виж Турция колко е голяма, а Ердоган все към Сирия гледа.
Потребител · 10:49 · 21.04.2017
Ще посмеят ли да обединят разединените, какво ли би се случило при обединението на Сърбия, Македония и България, пък и Гърция дори? Да не се повтори сценарият от Сребреница, въпреки осман ердоган...
BarakBaghdadi · 11:13 · 21.04.2017
@Потребител "сценарият от Сребреница" беше хриложен преди две седмици в Сирия. Мен повече ме тревожи да не бъде приложен на С. Корея сценарият "Заливът Тонкин", че тогава всички ще изгорим...

САЩ със "сценарият от Сребреница" заложиха една бомба със закъснител, която ще гръмне рано или късно, на всички ни е ясно това.... Европа както и Близкият Изток има много граници за поправяне
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент